Feestdagen, partijen en seizoenen

Onze gourmetschotels

In ons assortiment hebben wij twee soorten gourmetschotels. We bieden een standaard variant aan en een luxe variant. Dit jaar bieden we enkel complete gourmetschotels aan. De schotels zijn beschikbaar vanaf 2 personen t/m 6 personen.

Bestellen
De gourmetschotels gaan enkel op bestelling. Dit kan telefonisch via 071-5612258.
Met uitzondering van 5 dagen voor Kerst. Dan nemen wij geen bestellingen meer aan vanwege de kerstdrukte.
Graag een bestelling plaatsen 24 uur van te voren.

Standaard gourmetschotel

Onze ‘standaard’ gourmetschotel bestaat uit biefstuk, kipfilet, varkenshaas, hamburger en shoarma.
Per 2 personen, € 14,95.
Per 4 personen, € 29,95.
Per 6 personen, € 44,95.

Luxe gourmetschotel

Onze luxe gourmetschotel bestaat uit kogelbiefstuk, varkenshaas, kalfsbiefstuk, eendenborstfilet, en biefstuk stroganoff.
Per 2 personen, € 18,95.
Per 4 personen, € 37,95.
Per 6 personen, € 54,95.

Naast onze vleesgourmetschotels bieden wij ook een visgourmetschotel en vissalades aan. Bekijk onze vissalades, op onze website onder het kopje ‘visschotels

Wintermaanden

Tijdens wintermaanden zijn er diverse soorten wildproducten in het assortiment. Deze producten worden afgenomen bij lokale jagers. Het seizoen loopt van half oktober tot half februari. Ons assortiment is geheel afhankelijk van de jagers en hun vangst. Het is altijd mogelijk om telefonisch contact op te nemen en te informeren naar de voorraad.

Wat ons onderscheidt is dat de dieren zelf worden gevild en uitgebeend in de slagerij. Hierdoor kunnen wij een scherpe prijs aanbieden aan de klant.

Feestdagen

In de eerste week van december kunt u uw kerstbestelling doorgeven via onze kerstbestellijsten. De formulieren vindt u onder andere op de website maar u kunt hem ook meenemen in de winkel. Met Kerst wordt onze toonbank ook altijd aangepast. Wij verkopen dan meer wildproducten of specialiteiten zoals virginia ham, jambonito ham of bourgondische ham. Dit zijn speciale producten die terugkomen rondom de feestdagen.

Rondom de feestdagen posten we ook veel inspiratie op onze sociale media kanalen.

Partijen

Geeft u een feest of partij en wilt u een grote bestelling plaatsen zoals meerdere salades, barbecue pakketten of een pakket op maat? Dit is mogelijk op aanvraag. Neem contact op via ons e-mailadres info@valkversmarkt.nl of bel voor bestellingen naar de slagerij via 071-5612258.
Goed om te weten is dat het personeel niet ingehuurd kan worden voor op de partij zelf. Wij leveren enkel de producten.