Onze medewerkers

Over ons team
Bij onze slagerij werkt een groot team van jong tot oud. Dit varieert al vanaf de leeftijd 14 tot en met 72 jaar.

In totaal zijn er 20 slagers werkzaam bij de slagerij. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en taak in de slagerij. Er zijn 9 winkelslagers, 3 worstmakers en 8 horecaslagers. Naast de slagers hebben wij ook veel productiemedewerkers en verkopers in ons team.  Ze staan elke dag klaar om de klanten in de winkel te voorzien van hun favoriete producten. 

De slagers maken elke dag verse producten voor de winkel. Niet alleen grote stukken vlees maar ook Valk Versmarkt Specials zoals het carpaccio schuitje. Onder het kopje ‘ons assortiment‘ kunt u meer lezen over onze producten.

Vele medewerkers zijn al een lange tijd bij ons in dienst, waardoor ze ook veel kennis hebben van het vak. Het voordeel hiervan is dat de kennis makkelijk overgebracht kan worden op nieuwe medewerkers. 

Paul Voshol
Wij stellen u graag voor aan Paul Voshol, onze hoofdslager van Valk Versmarkt, Valkslagerij.nl en tevens chef van de afdeling. Paul is al ruim 20 jaar werkzaam in de slagersbranche. Hij werkt al 6 jaar voor Valk Versmarkt. Ooit begon hij als productie- en winkelmedewerker. Later is hij opgeleid naar chef-slager en heeft hij zich gespecialiseerd in de worstenmakerij (via de SVO Slagersbond in Rijswijk). 

Wij vroegen aan Paul wat hij zó leuk vindt aan de winkel. Zijn antwoord was dat de Versmarkt enorm allround is, gezellig en kwalitatief hoog. Zijn grootste drive is dat personeel met plezier naar werk komt. Ook zijn de aspecten klanttevredenheid, beleving en kwaliteit erg belangrijk voor hem. Zijn specialiteit is het maken van worsten in de worstmakerij. Vooral de grillworst en rookworst zijn echte toppers en daar is Paul stiekem erg trots op. Én wellicht leuk om te weten is… dat de graangevoerde ribeye zijn favoriete product is. Dus zeker het proberen waard! 

Solliciteren bij ons
Bent u enthousiast geworden over onze winkel? En wellicht toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk dan eens onze vacatures. Klik hier om onze vacatures te bekijken.

Wilt u graag een open sollicitatie sturen? Dit mag naar ons e-mailadres vacature@valkversmarkt.nl.