Onze medewerkers

Over ons team
Bij onze slagerij werkt een groot team van jong tot oud. Dit varieert al vanaf de leeftijd 14 tot en met 72 jaar.

In totaal zijn er 20 slagers werkzaam bij de slagerij. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en taak in de slagerij. Er zijn 9 winkelslagers, 3 worstmakers en 8 horecaslagers. Naast de slagers hebben wij ook veel productiemedewerkers en verkopers in ons team.  Ze staan elke dag klaar om de klanten in de winkel te voorzien van hun favoriete producten. 

De slagers maken elke dag verse producten voor de winkel. Niet alleen grote, stukken vlees maar ook Valk Versmarkt Specials zoals het carpaccio schuitje. Onder het kopje ‘ons assortiment‘ kunt u meer lezen over onze producten.

Vele medewerkers zijn al een lange tijd bij ons in dienst, waardoor ze ook veel kennis hebben van het vak. Het voordeel hiervan is dat de kennis makkelijk overgebracht kan worden op nieuwe medewerkers. 

Familie Heinen (zie afbeelding)
Ben Heinen (in het midden op de foto) is sinds 1986 bij de slagerij in dienst onder de functie bedrijfsleider slagerij. Hij is nu precies 35 jaar bij ons in dienst. Zijn enthousiasme voor het slagersvak is zo groot, dat hij zowel dochter Rianka als zoon Jeroen heeft aangestoken met het zelfde enthousiasme. Inmiddels werken ze allemaal al een lange tijd in de slagerij. 

Jeroen is verantwoordelijk voor het wildvlees en het verwerken van het wildvlees. Daarnaast houdt hij zich bezig met de maaltijden van de slagerij.
Rianka werkt sinds haar 14e bij de slagerij. Ze begon met een bijbaantje bij de afwas. Later groeide ze door als winkelmedewerker. Uit eindelijk is Rianka doorgestroomd als slagerij assistent manager.

Erika, de vrouw van Ben en moeder van Rianka en Jeroen, kon natuurlijk niet achterblijven. Ze sloot zich ook aan, maar dan op de broodafdeling.
En zo staat de hele familie Heinen in de Versmarkt!

Solliciteren bij ons
Bent u enthousiast geworden over onze winkel? En wellicht toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk dan eens onze vacatures. Klik hier om onze vacatures te bekijken.

Wilt u graag een open sollicitatie sturen? Dit mag naar ons e-mailadres vacature@valkversmarkt.nl.