BBQ specialist

Zodra het voorjaar nadert en het wordt beter weer, bieden wij veel producten aan speciaal voor op de barbecue. Meestal is dit rond koningsdag. Dan komt ook de BBQ-bestellijst online. Via de bestellijst kunt u makkelijk een bestelling plaatsen voor barbecue vlees.

Over ons assortiment

Al in onze oude slagerij waren de barbecue-pakketten een succes. Dit was zo een succes, dat het assortiment is uitgebreid. Van volledige voorgestelde pakketten tot producten per stuk.

Wij bieden o.a. gemarineerd vlees, biefstuk, filetlappen, speklappen, lamskronen, spareribs in diverse smaken aan. Maar ook verschillende soorten burgers zoals de kipburger, truffelburger of Angus burger.
U kunt ook voor briketten en houtskool bij ons terecht.

Barbecue huren

Het is mogelijk om bij ons een barbecue te huren voor uw partij. Dit kan enkel als er ook barbecue vlees wordt afgenomen. De borg voor de barbecue is € 140,00.
Onder een bestelling van € 100,00 is de huur voor de barbecue € 10,00. Bij een bestelling boven de € 100,00 is de huur voor de barbecue gratis. Wij verhuren enkel kolenbarbecues. De kolen (en aanmaakblokjes) moet u zelf aanschaffen en zitten er niet bij inbegrepen.

Indien u een barbecue wilt huren, kan dit worden aangegeven bij de online bestelling. Het huren van een barbecue kan ook telefonisch via 071-5612258 worden doorgegeven.

Big Green Egg. Meer dan een barbecue!

Bent u er al bekend mee, de nieuwste variant barbecue? De Big Green Egg is in korte tijd razend populair geworden onder echte barbecue-liefhebbers.

De Big Green Egg staat voor smaak en kwaliteit. De speciale eigenschappen van het dubbelwandige keramiek zorgen ervoor dat de Big Green Egg extreem isoleert en warmte weerkaatst. Op deze manier kunt u de temperatuur tot op de graad nauwkeurig regelen en zijn buitentemperaturen van geen enkele invloed op de temperatuur binnen in de Big Green Egg.
Naast grillen kunt u er bijvoorbeeld ook mee  bakken, roken, stomen en (slow)koken.

Bent u inmiddels ook enthousiast geworden over de Big Green Egg? De Big Green Egg en accessoires zijn bij ons te koop!

Ontvangt u graag meer informatie over dit fantastische kooktoestel of heeft u nog andere vragen? U bent van harte welkom om te kijken en kunt uw vragen stellen aan onze expert op dit gebied, slager Paul.