Wijnhandel De Gouden Leeuw

Bent u opzoek naar iets speciaals? In Wijnhandel De Gouden Leeuw gaan we dieper op de materie in. Wij bieden wijnen aan van o.a. kleinere wijngebieden en onbekende druivenrassen.

Ons assortiment

U vindt hier topkwaliteit wijnen uit elke windstreek, van Champagne tot Canada. Wijnhandel de Gouden Leeuw is groot in bordeaux wijnen. Wij hebben een grote collectie Bordeaux wijnen van verschillende jaargangen. Ook hebben we prachtige witte en rode bourgogne wijnen in het assortiment.

Wijnhandel de Gouden Leeuw biedt een breed assortiment champagnes, Loire wijnen, Hongaarse en Canadese wijnen. Verder kunt u ook bij ons terecht voor een selectie exclusieve spirits (whisky, rum, gin en tequila).

Tot slot hebben wij een aantal boeken in de winkel voor verkoop, bijvoorbeeld boeken met informatie over Zalto of Lehmann. Maar ook het boek Wine Folly en Wine Grapes.

Gekoelde wijnen
Zoekt u last minute een goede wijn voor een diner? Wij hebben ook enkele klimaatkasten in de wijnhandel staan met gekoelde wijnen. Zo heeft u gelijk uw wijn al koud staan, zodat u gelijk kan aanschuiven aan tafel.

Benieuwd naar welke wijn bij u past? Onze sommelier geeft u graag een persoonlijk wijnadvies.

Onze geschiedenis

Sinds 1973 hebben wij vele klanten mogen bedienen in de oorspronkelijke wijnhandel. Tegenwoordig zijn wij te vinden achter Proeflokaal Mimi (via binnen te bereiken, of via de zijkant van de versmarkt).

Van der Valk staat bekend om laagdrempelig, kindvriendelijk en betaalbare kwaliteit hotels en restaurants. Maar Van der Valk is ook een uitstekende speler in de wijnwereld.
Ton Kempers is degene die Wijnhandel De Gouden Leeuw heeft opgezet. Ton Kempers had veel kennis over de Bordeaux wijnen. Daarom heeft Wijnhandel De Gouden Leeuw altijd al een groot assortiment aan Bordeaux wijnen gehad. Ton Kempers heeft uiteindelijk het stokje doorgegeven aan Simon Brandse.

 

Evenementen

In het weekend kunt u vaak diverse soorten wijnen proeven. We organiseren meerdere malen per jaar grote tastings. Deze zullen we promoten in onze nieuwsbrief, Facebookpagina en Instagram account. Houd onze sociale media kanalen in de gaten voor alle updates.

 

Geschenkpakketten

Opzoek naar bijzondere wijnen als cadeau of relatiegeschenk? Dan bent u bij ons aan het goede adres. In de winkel zijn er al enige soorten cadeauverpakkingen en cadeau-ideeën voor u uitgedacht en gemaakt. Voor ieder wat wils. 

Staat uw idee niet in ons cadeau assortiment? Dan helpen we u uiteraard graag om uw ideeën vorm te geven en samen te stellen. Wij bieden verschillende verpakkingen aan waaronder houten kistjes en kartonnen sleeves. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze medewerkers.
Het is ook mogelijk om groter bij ons af te nemen. Bijvoorbeeld kerstpakketten of meerdere geschenkpakketten. we maken graag een offerte voor u.