Onze slijterij

In onze slijterij verkopen we o.a. onze bekende Valk Jenevers, Valk jonge jenever, Valk bessenjenever en Valk vieux. Dit zijn de jenevers die ook worden geschonken in alle Valk Exclusief hotels. 

Wilt u een van deze jenevers online bestellen? Dat kan via Valkwijn.nl. Klik hier om naar de website te gaan.

In de slijterij verkopen we voornamelijk literflessen. In de meeste slijterijen vindt u vaak 0,7l flessen. Bent u opzoek naar een grote fles? Grote kans dat u bij ons slaagt! 
Wilt u weten of wij een bepaalt merk of drank verkopen? U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen via 071-5612258. 

Een kleine greep uit ons assortiment…
– Valk rum, gin en limoncello
– Dry Gin Poseidon, uit Leidschendam
– Van Kleef likeuren
– Alcoholvrije gin, o.a. Seedlip Spice 94

Over onze Valk limoncello…
Heeft u al de nieuwe limoncello met ons Valk logo ontdekt in de winkel? Deze mooie fles is ontstaan door een samenwerking tussen Van der Valk en Fiorito. Fiorito is een jongensdroom die is uitgekomen voor Benno en Franco, de oprichters van het merk. Na een bezoek aan hun familie in Sicilië begonnen ze thuis in de keuken met het maken van ambachtelijke, handgemaakte limoncello van biologische citroenen, op basis van een oud familierecept. Aanvankelijk als hobby, maar dit veranderde toen ze in 2011 een zilveren medaille op de International Wine & Spirits Competition wonnen.
Hun missie is om mooie, kwalitatieve (alcoholische) dranken te maken die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd. 

Van Kleef likeuren.
Van Kleef is het enige nog bestaande jenever– en likeurenhuis uit de Residentie. Opgericht in 1842, is het tevens één van de oudste, nog operationele bedrijven uit Den Haag, gevestigd op de oorspronkelijke locatie in het oude centrum. 
Ambacht, historie en kwaliteit komen in harmonie tezamen in de vele Haagse Heerlijkheden van Van Kleef.