Onze slijterij

In onze slijterij verkopen we o.a. onze bekende Valk Jenevers, Valk jonge jenever, Valk bessenjenever en Valk vieux. Dit zijn de jenevers die ook worden geschonken in alle Valk Exclusief hotels. 

Wilt u een van deze jenevers online bestellen? Dat kan via Valkwijn.nl. Klik hier om naar de website te gaan.

In de slijterij verkopen we voornamelijk literflessen. In de meeste slijterijen vindt u vaak 0,7l flessen. Bent u opzoek naar een grote fles? Grote kans dat u bij ons slaagt! 
Wilt u weten of wij een bepaalt merk of drank verkopen? U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen via 071-5612258. 

Een kleine greep uit ons assortiment…
– Dry Gin Poseidon, uit Leidschendam
– Coca Cola signature, exclusieve kleine 0,33l flesjes
– DiGusti Limoncello, met goud bekroond!
– Van Kleef likeuren
– Alcoholvrije gin, o.a. Seedlip Spice 94
– Sadlers Peaky Blinders Irish Whiskey


Over DiGusti Limoncello, de beste van de wereld!
Deze authentieke Limoncello is gemaakt van de citroenen uit de Italiaanse Amalfi kust. Deze grote citroenen hebben een dikke zoete schil vol met essentiële oliën. De citroenen groeien niet voor het sap maar voor de schil. DiGusti Limoncello bevat geen kunstmatige geur,- kleur- en smaakstoffen en bevat minder suiker door de zoete schil (460 gram citroenen per liter). 

Vorig jaar was de Limoncello van Digusti al bekroond met dubbel goud door de World Spirits Award Oostenrijk. Nu sleept de Limoncello ook medailles weg bij De Catavinum World Wine & Spirits Competition 2021 in Spanje. Die geeft de Limoncello binnen de categorie ‘spirits’, de kwalificatie Great Gold. Dat is de hoogste onderscheiding. Ook de Limoncioccolat kreeg dit eervolle predicaat en de Mandarinello is bekroond met Goud. Onze limoncello herkent u meteen aan zijn pure frisheid. De overheerlijke smaak komt onder andere door de biologische afkomst en doordat deze zonder kunstmatige toevoegingen wordt gemaakt.

Voor alle Peaky Blinders fans.
Met de Peaky Blinders Irish Whiskey speelt Sadler’s in op de populaire serie Peaky Blinders. De Ierse whiskey is triple distilled en heeft gerijpt op sherryvaten.

De Peaky Blinders whiskey is een blend, dus gemaakt uit een mix van meerdere whiskey’s waarvan de leeftijd niet bekend is. Wel is bekend dat ze minimaal 3 jaar oud zijn, anders mag er bij wet niet gesproken worden van whiskey. 

Van Kleef likeuren.
Van Kleef is het enige nog bestaande jenever– en likeurenhuis uit de Residentie. Opgericht in 1842, is het tevens één van de oudste, nog operationele bedrijven uit Den Haag, gevestigd op de oorspronkelijke locatie in het oude centrum. 
Ambacht, historie en kwaliteit komen in harmonie tezamen in de vele Haagse Heerlijkheden van Van Kleef.