Valk Versmarkt wijnen

Wij hebben ongeveer 900 wijnen totaal in Valk Versmarkt en Wijnhandel De Gouden Leeuw samen. In Valk Versmarkt vindt u o.a. onze wijnen die in de Valk Exclusief hotels worden geschonken.

Wij hebben de volgende series huiswijnen:
– 1862 huiswijn
– V-serie
– Valk in de Wereld
– VIP serie


Over onze 1862 huiswijn

Het jaar 1862 is het jaar waarin het voor Van der Valk allemaal begon. Een lange historie volgde waar we nu erg trots op mogen zijn! Speciaal voor onze Valk gasten ontwikkelden wij deze speciale huiswijnen serie voor in de hotels en restaurants. Top wijnen die de druiven laten spreken, zoals de Merlot voor een heerlijk soepele zachte rode wijn. Of juist de Pinot Grigio voor een mooi fris karakter met zomers tintje.

Al deze wijnen zijn nu ook voor u online verkrijgbaar via Valkwijn.nl, zodat u ook thuis kunt genieten van onze Valk Exclusief restaurantwijnen!

Wijnhuizen

U kunt ook bij ons terecht voor een grote selectie wijnen van grote wijnhuizen. Bij ons vind u in de versmarkt bekende wijnhuizen waaronder Antinori, Boschendal, Spier, Bernardus, Salentein en nog vele meer. Benieuwd naar alle wijnhuizen? Klik hier voor meer informatie.