Onze medewerkers

Bij de visafdeling werkt een gezellig en jong team van 5 personen totaal. Van horecatijgers tot aan nagelstyliste, getransformeerd tot echte visboeren! Elke dag staan de medewerkers klaar om o.a. de lekkerste visgerechten te bereiden voor u. U kunt altijd terecht met vragen bij het team.

Marlene Degens
Toen Marlene 17 jaar oud was kreeg ze een baantje in een viswinkel. Ze had geen idee wat ze kon verwachten en ze wist toen nog helemaal niks over vis. Maar nu 16 jaar later weet ze zeker dat er niets leukers bestaat dan vis! In de afgelopen 16 jaar heeft ze liefde en passie gecreëerd voor het vak.

Sinds 2016 is Marlene werkzaam bij Valk Versmarkt. Ze begon als medewerker en is in 2017 doorgegroeid naar chef van de visafdeling. Ze is erg trots dat ze het leukste team mag aansturen als leidinggevende. Marlene deelt graag haar passie voor het vak met haar collega’s, zodat óók zij over 16 jaar kunnen zeggen… ‘’er bestaat niets leukers dan vis!’’.

Danielle de Boer
Geef Danielle een lege toonbank en zij zorgt binnen een uur voor de mooiste toonbank, gevuld met de lekkerste verse vis. Danielle heeft nu ruim 7 jaar ervaring in het vak en mag haarzelf met haar diploma ‘visspecialist’ noemen! Sinds 2017 is Danielle werkzaam bij Valk Versmarkt en in 2019 is zij doorgegroeid als assistent chef op de visafdeling. Marlene noemt Danielle dan ook ‘’een ware aanwinst voor het team!’’. Daarom zijn wij erg trots en blij met Danielle. Ze staat elke week voor de klanten klaar met een flinke dosis positieve energie, gezelligheid en vrolijkheid. Samen met het team zorgt ze dat de afdeling er  elke dag weer strak uitziet.