Thuis zelf vis bereiden!

In onze toonbank vindt u elke dag verschillende soorten verse vis, zoals dorade, zeebaars en sliptong. Maar ook andere gerechten zoals diverse visroerbakken en andere visgerechten. Bijvoorbeeld zalmroerbak met groentes en knoflookmarinade, gemarineerde gamba’s, tonijn en zalm sashimi. De visroerbak gerechten zijn makkelijk zelf thuis te bereiden.

Het standaard assortiment bestaat voornamelijk uit hele vissen of gefileerde vissen. Elke dag wordt er verse vis geleverd. Er is o.a. keuze uit:

– Zalmfilet
– Tonijnfilet
– Kabeljauwhaas
– Kabeljauwfilet
– Sliptong
– Dorade
– Zeebaars

Het is mogelijk om een hele dorade of zeebaars bij ons te laten fileren/panklaar te laten maken. Als onze medewerkers de vis panklaar makrn, betekent dat ze de schubben en buik schoonmaken, de vinnen verwijderen en eventueel de kop verwijderen indien gewenst. 

De toonbank wordt elke dag opnieuw gevuld met verse vis. Bent u benieuwd welke vissoorten we op voorraad hebben? U kunt altijd telefonisch contact opnemen met de afdeling.

Heeft u een vraag over hoe u een bepaalde vissoort het beste kunt bereiden? Wij staan elke dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Bent u opzoek naar een specifieke vis die wij niet in het assortiment hebben? Vraag bij een van onze collega’s of het mogelijk is om de vis alsnog voor u te bestellen.