Zuivel

DE PERFECTE KAAS VOOR ELKE SMAAK 
EN DAGELIJKS VERS GEBRANDE NOTEN

.

Wie is de chef?

Ik ben Colin en heb al mijn gehele leven een passie voor eten en drinken. Ik heb veel gewerkt in de horeca als bakker, kok en in de bediening. Na deze ervaring heb ik vijf jaar lang bij de marine gezeten waardoor ik heel veel van de wereld en z’n buitenlandse keukens heb kunnen zien. Na deze avontuurlijke baan heb ik voor enkele jaren gewoond op Curaçao waar ik in verschillende restaurants enkele leidinggevende functies heb vervuld. Na terugkomst op Nederlandse bodem heb ik de stap gezet tot het verwezenlijken van mijn jongensdroom, een eigen delicatessen- en cadeauwinkel. Na een tijdje heb ik om verschillende redenen de keuze gemaakt te stoppen met mijn winkel. Via via ben ik in contact gekomen met Valk Versmarkt, waar ik nu met veel plezier de kaas-, noten- en zuivelafdeling onder mijn hoede neem.

Kaas-, noten- en zuivelafdeling

Wij bieden u een zeer ruim assortiment aan buitenlandse en Hollandse kazen, waaronder Comté, Parmezaanse, Pecorino en Beaufort. Deze mooie smaakvolle kazen zullen voor u geraspt, geschaafd en gesneden worden.

Valk Versmarkt brengt vol trots eigen kaas op de markt in samenwerking met Klaver Kaas. Vanaf het eerste grassprietje draait bij Klaver alles om kaas. Als één van de weinigen maken zij kaas uitsluitend met melk van hun eigen koeien. Deze kaas verkopen wij van jong tot overjarig.

Wij geven u graag deskundig advies op onze kaasafdeling!