Onze medewerkers

Het team bestaat uit een notenbrander, productiemedewerkers, verkopers, kaasspecialisten en zuivelspecialisten. Heeft u vragen of heeft u advies nodig? Ons personeel staat altijd klaar om advies te geven.

Over Arno & Anja

Arno en Anja zijn al bekende gezichten van de kaasafdeling. Ze werken beiden sinds 2020 bij Valk Versmarkt. Maar sinds augustus 2022 mogen we Arno officieel chef kaasafdeling noemen. Samen met Anja zal hij de kaasafdeling runnen. Beide hebben ze een passie voor kaas en vinden ze kwaliteit en presentatie erg belangrijk.

Onze kaasspecialist Arno heeft al 42 jaar ervaring in het vak. Arno is begonnen als kok bij sterrenrestaurant Le Chevalier in Delft. Hij heeft ook met succes de poeliersopleiding afgerond en is 23 jaar poelier geweest bij Waayer De Kaasboer. Hier werd kaas en gevogelte gecombineerd. Met een hoop kennis op zak ging hij door naar zijn volgende werkgever, Wildhandel Treurig. Hier heeft hij 4 jaar gewerkt voordat hij zijn eigen winkel opstartte met Anja.

Anja en Arno leerde elkaar kennen in 2012 en richtte in 2015 samen een eigen kaaswinkel op in Delft. Helaas wegens persoonlijke omstandigheden hebben ze de winkel moeten sluiten en hebben ze gekozen voor een andere weg. In augustus 2020 sloot het duo zich aan bij de Versmarkt.

Anja begon op haar 15e in de detailhandel. Haar eerste bijbaan was bij een groenteboer. Enkele jaren later begon ze bij supermarkt Super de Boer, waar ze doorgroeide als winkelmanager. Anja’s kernwoorden zijn passie, kwaliteit, plezier en presentatie. Samen met Arno zorgt ze voor een mooie winkelpresentatie bij de Versmarkt. Anja weet alles over buitenlandse kazen en voor advies kan je goed bij haar terecht. Arno vindt eigenlijk alle kazen even lekker ;-). Naast zijn liefde voor kaas vindt hij het ook erg leuk om zelf verse salades te maken.

Solliciteren bij ons
Bent u enthousiast geworden over onze winkel? En wellicht toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk dan eens onze vacatures. Klik hier om onze vacatures te bekijken.

Wilt u graag een open sollicitatie sturen? Dit mag naar ons e-mailadres vacature@valkversmarkt.nl.