Bij de kaasafdeling werkt een klein team van totaal 14 medewerkers. Van jong tot oud met allemaal hun eigen specialiteit.

Het team bestaat uit een notenbrander, productiemedewerkers, verkopers, kaasspecialisten en zuivelspecialisten. Heeft u vragen of heeft u advies nodig? Ons personeel staat altijd klaar om advies te geven.

Graag vertellen we wat meer over onze kaas-chef, kaasspecialist en notenbrander.

Justin van den Berg

Onze kaas-chef van de kaasafdeling (kaas, noten en zuivel) is al sinds zijn 14e werkzaam in de horeca. Justin is afgestudeerd aan de Cas Spijkers Academie te Boxmeer. Hij heeft voor een lange tijd op hoog niveau gekookt. Justin heeft altijd al een passie gehad voor kaas en kwaliteit. Sinds begin 2020 is hij werkzaam bij ons om zijn passie en kennis te delen met klanten en medewerkers. Zijn doel is om de afdeling naar een nog hoger niveau te tillen omtrent kazen, zuivel en noten.

Arno Jansen

Onze kaasspecialist Arno heeft al 42 jaar ervaring in het vak. Arno is begonnen als kok in Delft. Hij heeft met succes de poeliersopleiding afgerond en is 21 jaar poelier geweest bij Waayer De Kaasboer. Hier werd kaas en gevogelte gecombineerd. In augustus 2020 is Arno begonnen bij de Versmarkt. Wij zijn erg blij dat Arno nu deel uitmaakt van ons team en zijn kennis en ervaring met ons zal delen. Hij zal o.a. nieuwe kazen introduceren en nieuwe mensen helpen met opleiden, en helpen met de productie. Voor advies kunt u altijd terecht bij Arno. 

Richard Crama

Onze notenbrander Richard heeft de horeca school gedaan en is al een tijdje werkzaam in de horecabranche. Richard is in het vak gerold en heeft een cursus gevolgd bij een notenbranderij waar hij veel kennis heeft mogen opdoen. Bij de notenbranderij heeft hij veel geleerd over deze tak van de branche en maakt nu voor Valk Versmarkt de heerlijkste notenmixen.
Door de loop van de tijd heeft Richard een grotere passie ontwikkeld voor het branden van verse noten en het maken van diverse notenmelanges en mixen. Richard zijn favoriet is de macadamianoot. Hij raad daarom iedereen aan om eens de gezouten macadamiamix te proberen.