Ons koffie assortiment

U kunt bij ons terecht voor diverse koffiemerken.

Wij verkopen o.a. de volgende merken:
– Douwe Egberts
– Illy 
– Nescafé 
– Starbucks
– Monin

Douwe Egberts
Met de heerlijke koffie-melanges van D.E Café ervaar je het echte D.E Café gevoel nu ook thuis. Wij bieden een divers assortiment aan van Douwe Egberts. Wij bieden koffiebonen/espresso in kilozakken en kleine verpakkingen, diverse soorten koffiepads, filterkoffie, DE koffiecups en L’Or koffiecups. 

Illy 
De unieke illy blend is ontstaan uit de combinatie van negen verschillende Arabica koffiebonen, rechtstreeks geselecteerd door de telers van de beste koffiegewassen ter wereld. Wij bieden van Illy koffiecups aan in 6 verschillende soorten smaken.

Nescafé 
In 1929 kreeg Nestlé de vraag om een oplossing te bedenken voor het overschot aan koffiebonen in Brazilië. Dit overschot was ontstaan door de crash van 1929 op de beurs van Wall Street. Nestlé ging die uitdaging aan.

Max Morgenthaler, de bedenker van oploskoffie, had 1 missie: het creëren van een heerlijke kop koffie door alleen water toe te voegen. Max en zijn team gingen aan de slag om een oploskoffie uit te vinden waarbij de natuurlijke smaak van koffie behouden bleef. En met resultaat! In 1938 ontstond NESCAFÉ.
Bij de versmarkt bieden we diverse smaken Nescafé Dolce Gusto koffiecups aan.

Starbucks
Al sinds 1971 gaat het Starbucks uitsluitend om kwaliteit. Ze zoeken de beste verantwoord geproduceerde Arabische koffiebonen en branden ze uiterst zorgvuldig. Ze hebben een passie en liefde voor koffie en delen deze graag met de wereld. Verbinding, connectie en service is ook erg belangrijk voor Starbucks. Bij de versmarkt vindt u diverse smaken koffiecups om zelf thuis uw favoriete Starbucks koffie te maken.

Monin
Monin is een wereldberoemd merk dat zich helemaal heeft toegelegd op het creëren van de lekkerste sauzen, toppings, siropen en meer. Het enorme assortiment van Monin heeft uiteenlopende smaken, van fruitsoorten tot notensmaken en van caramel tot amaretto. Bij de verswinkel vindt u diverse smaken likeuren op de koffie-afdeling. Van kleine 0,25 flesjes tot grote 0,7l flessen.

Bekijk www.valkkoffie.com voor meer informatie over de producten.