Retailproducten

Broodbeleg:
Wij hebben een schap vol met diverse broodbeleg, voornamelijk zoet. Denk aan hagelslag, vlokken en jam. Maar u vindt hier ook honing tussen.
Wij verkopen o.a. Private label Valk Versmarkt confituur, Streeck jam-confiture, Hero jam en De Ruijter hagelslag.
En één schap verder vindt u een divers assortiment aan crackers, beschuit en ontbijtgranen.

Pasta’s en pastasauzen:
Wij verkopen verschillende soorten pasta’s in alle soorten, vormen en maten. Bij ons vindt u o.a. de merken DiGusti, Mutti, Liguori en Grand’Italia.

Specerijen en kruiden:
Ons schap met specerijen en kruiden bestaat voornamelijk uit de kruiden van Verstegen. Hiervan hebben wij verschillende lijnen in het assortiment. Maar naast Verstegen bieden wij ook Natural Spices én niet te vergeten Sal de Ibiza. En merk met diverse Himalaya zout producten van hoge kwaliteit. 

Koude sauzen en barbecuesauzen:
Wij hebben een grote lijn eigen merk Valk Versmarkt barbecuesauzen. Maar ook D&L hebben wij diverse sauzen van. Verder bieden wij o.a. de merken Calvé, Stonewall Kitchen, Kiooms, Zaanse, Heinz, Hellmans, Raijmakers, Sriracha, WJKO, Jack Daniels, Smokey Goodness en Stockyard aan.

Rijst en risotto:
Rijst van echte Italiaanse merken, of risotto met diverse smaken? Bij de versmarkt kunt u terecht voor diverse soorten premium merken rijst. Maar ook kwaliteits risotto in diverse smaken. Wij verkopen o.a. de merken Risolignola, Naturalmente, Royal Tiger en Fairtrade Original.

Kroepoek:
In ons ‘kroepoek’ schap, vindt u niet alleen kroepoek maar ook satésaus en diverse marinades. O.a. van de merken Koningsvogel en Conimex.

Chocolade en snoepgoed:
In dit schap vindt u niet alleen maar Tony Chocolonely of Chocolate and Love chocolade, maar ook Hollands snoepgoed. Denk aan schuimblokken, katjes en stoepkrijtjes. Naast het Hollande snoepgoed, bieden wij ook Cartwright & Bulter aan en Klepper & Klepper drop.

Chips en zoutjes:
Tegenover de kaas afdeling vindt u het schap met chips en zoutjes. Wij verkopen o.a. de merken Hoeksche chips, Go Pure, Sal de Ibiza en Moonpop. Maar ook diverse zoutjes zoals kaasstengels, kaasvlinders en kaasmopjes.  De crackers van Kletzzz en een dipsausje zijn perfect om een kaasplank af te maken. 

Olies en azijn:
In dit schap vindt u onze tapende dips, diverse olijfolie waaronder onze private label olijfolie met extra vierge, mosterd, azijn en marmelades. Wij verkopen o.a. de merken Foodelicious en Al’olivier.

Zuur:
Opzoek naar augurken in allerlei maten? Hier vindt u augurken in alle soorten en maten, zoals zure bommen. Maar ook ander zure producten zoals zilveruitjes, kappertjes en atjar.
Tot slot naast de zure producten vindt u diverse soorten fond (wildfond, kalfsfond, lamsfond, gevogeltefond). Maar ook bouillon en soep in pot.