Ons assortiment

Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan groenten en fruit. Uiteraard bieden wij alle gangbare soorten groenten en fruit aan, maar dat niet alleen. Wij gaan mee met de seizoenen maar bieden daarnaast ook een vast assortiment aan met diverse salades, verse patat, verse pasta’s, kruiden, gesneden groenten, vers geperste sinaasappelsap, huisgemaakte ovenschotels, huisgemaakte jam, huisgemaakte appelmoes en diverse fruitsalades.


Lekker exotisch

Naast alle standaard aardappels, appels en uien bieden wij ook vaak exotische vruchten en groenten aan. Denk hierbij aan truffel aardappelen, gekleurde bloemkolen, kumquats, suikerspin-druiven en nashi-peren. Dit wisselt mee met het seizoen. Wilt u eens wat anders op tafel zetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Huisgemaakte producten

Ruim 50 producten maken wij zelf. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende huisgemaakte producten:

– Diverse salades
– Huisgemaakte jams
– Huisgemaakte ovenschotels (lekker en gemakkelijk!)
– Huisgemaakte appelmoes
– Huisgesneden groentemixen

Met Kerst en Pasen bieden we ook grotere fruitsalades en gourmetschotels aan. Dit kan uiteraard ook op bestelling gereserveerd worden bij de afdeling. 

Onze huisgemaakte jams hebben wij het hele jaar door. Wij maken deze jams van ‘buitenbeentjes’, om de verspilling van rood en zacht fruit tegen te gaan. We verkopen de jams in glazen weckpotten, die u kunt hergebruiken. Onze standaard smaken zijn bosbes-kaneeljam, aardbeienjam, frambozenjam, bramenjam en bosvruchtenjam.