Onze medewerkers

Luuk Brouwer
Chef-kok Luuk is begonnen in een eetcafé en is steeds met stapjes omhoog geklommen. Hij heeft altijd al geweten dat hij chef-kok wilde worden. Luuk begon een opleiding aan de ROC in Leiden en volgde daarna plus-klassen. Zijn vader was een kok in een instelling. Als kind begon hij al met eitjes en pannenkoeken bakken. Hij is dus al sinds jongs af aan bezig met koken en het creëren van mooie gerechten.

Luuk begon in 2008 bij Upstairs met veel ambitie. Bij Upstairs kreeg hij de kans om door te groeien en zichzelf te ontplooien. Marcus van der Valk wilde graag gaan voor een Michelinster samen met Luuk. Hij heeft creativiteit en overzicht in zijn hoofd, de bereiding in zijn vingers, wordt gedreven door passie, enthousiasme en een flinke dosis perfectionisme. De lat legt hij graag hoog voor zichzelf.

Luuk had bij Upstairs veel vrijheid en bedacht veel ideeën. Ook in de versmarkt heeft hij vrijheid. U zal daarom niet altijd de alledaagse gerechten tegenkomen bij de maaltijden-afdeling. Luuk geeft graag zijn eigen draai aan recepten. Ook in de versmarkt wilt hij graag klanten verrassen en het ‘WOW!’ effect geven. Samen met zijn team maakt hij verse gerechten voor de klanten van de versmarkt.