Onze medewerkers

Op de broodafdeling werkt een klein team samen van totaal 10 medewerkers. In de ochtend begint het team al om 06:00 uur met de eerste broden bakken. Van 06:00 tot 09:00 zijn ze volop bezig met het afbakken van broden, de presentatie van toonbank, zachte broodjes afbakbroden inpakken. Maar ook het maken van verse producten zoals ham-kaas croissants en kokosmakronen.

Daarna staan ze klaar voor de verkoop, en verlenen ze alle nodige service aan de klanten. Ze pakken persoonlijk Leonidas bonbons in voor de klant, en wegen andere chocolade af.
Achter de schermen gebeurt ook een hoop, zoals het elke dag ontvangen van verse bake-off broden en verpakkingsmateriaal. Ook in de middag worden er nog enkele broden gebakken om de winkel op voorraad te houden. Tot slot worden er producten ingepakt voor de Valk Exclusief hotels. Hier hoort ook nog de voorbereiding bij en het zorgen voor verpakkingsmateriaal.

Romilda van Polanen
Romilda werkt al bij Valk Versmarkt vanaf de opening. Dat is sinds 2015! Ze is op de broodafdeling begonnen en nooit meer weggegaan. Daaraan kunnen we wel stellen dat ze het erg naar haar zin heeft op de werkvloer.
Ze had al kennis gemaakt met de branche toen ze op jongere leeftijd op de broodafdeling bij de Albert Heijn werkte. Ze heeft daarna eerst een tussenstop gemaakt bij de beveiliging. Romilda is een tijd beveiliger geweest tijdens concerten en evenementen. Dit ervaarde ze als een hele leuke en gave tijd.

Bij Valk Versmarkt begon ze als allround medewerkster en is doorgegroeid naar de functie als chef in 2018. Samen met haar team zorgt ze voor de productie en de verkoop. Ze kijkt samen met leveranciers naar de laatste trends. Romilda streeft ernaar om onderscheidend te blijven en is altijd opzoek naar de beste kwaliteit en nieuwe producten. Dit is wat de Versmarkt ook speciaal maakt, diversiteit en onderscheidenheid in producten.

Romilda is gek op de landenbroden. ‘’Deze blijven zo lang vers en ze zijn super lekker.’’ vertelt ze. Een echte aanrader volgend Romilda. Naast de landenbroden is ze gek op de hamburgerbroodjes en geeft ze toe deze elke week te eten. Ze houdt ervan om vooral onder de mensen te zijn en nieuwe producten uit te proberen. Dit maakt dat Romilda met plezier in de Versmarkt staat op de broodafdeling. Wij zijn erg trost om haar als chef te mogen hebben!