Klein brood, koeken en lekkernijen

Koeken en zoete lekkernijen
Bij de Versmarkt verkopen we o.a. (huisgemaakte) koeken en lekkernijen, zoals:
– Friese pof, een gevulde krentenbol met kaneel-basterdsuiker
– Bananenbrood (in plakken)
– Appeltopper (soort appelflap met amandelcrunch en poedersuiker)
– Huisgemaakte boterkoek
– Macarons
– Een proeverijtje met o.a. huisgemaakte producten (met bokkenpootjes, boterkoek, amandel paleisbanket, macarons, slagroomtruffels en petit glacé)


Zoete en hartige broodjes
Daarnaast hebben wij heerlijke zoete en hartige broodjes in onze toonbank liggen.
Onder de zoete broodjes hebben wij o.a. ons koffiebroodje. Qua hartige broodjes hebben wij saucijzen-, frikandel-, worsten-, en kaasbroodjes. En tot slot kan de welbekende kaasstengel niet missen in ons assortiment. Die hebben wij ook! 

En kent u onze heerlijke croissants al? De ham-kaas croissant en kaascroissant worden zelf gemaakt. Dit is een van onze favorieten! Een andere favoriet is ons hamburgerbroodje met eigen receptuur. Dit is een hamburgerbroodje gemaakt van brioche brood. Speciaal gemaakt voor Van der Valk door onze vaste bakker.

Wij gaan ook mee met het seizoen waardoor het assortiment altijd kan verschillen. Wij verkopen o.a. broodjes beenham, broodjes kipsaté of kroketbroodjes. Deze artikelen hebben wij dus niet altijd in het assortiment. Benieuwd wat wij momenteel in het assortiment hebben? Vraag het aan ons personeel bij de afdeling.

Kleine broden om af te bakken
Bakt u graag broodjes thuis af in uw eigen oven? Dit is ons assortiment kleine afbakbroodjes. Deze kunnen afgebakken of ‘bake-off’ afgenomen worden bij ons:
– Mini saucijzenbroodjes
– Mais-pompoenbroodje
– Speltpuntjes
– Waldkornbol
– Ciabatta, bruin of wit
– Italiaanse bol
– Pistolet, bruin of wit
– Kaiserbroodje

Is de bake-off versie niet op voorraad? Vraag ernaar bij een van onze medewerkers.

Kamphuisen siroopwafels
Verscholen in het hart van Gouda ligt de fabriek van de knapperigste siroopwafel van het land: de Kamphuisen siroopwafel. In de winkel vliegen de wafels al sinds 1810 als warme broodjes over de toonbank. Het recept van deze koeken wordt al meer dan 200 jaar geheim gehouden en van generatie op generatie doorgegeven. De wafels komen rechtstreeks uit de bakkerijfabriek, dus verser krijgt u ze nergens!

Door het dubbel bakken van de wafels zijn deze extra krokant. Ook bevatten de koeken geen E-nummers. Heerlijk met een dun laagje siroop ertussen! U vindt ze bij onze broodafdeling.

Markus Stroopwafels
Ze bakken een ouderwets lekkere, met liefde bereide verse stroopwafel voor de smaakbewuste consument.
Bij Markus & Markus staan kwaliteit en smaak centraal. Dáár onderscheiden ze het merk dan ook mee. Het streven naar een grotere afzetmarkt mag niet ten koste gaan van hun stroopwafel. Groei is namelijk geen doel op zich, maar een middel om zoveel mogelijk mensen van de lekkere verse stroopwafels te laten genieten! Op die manier kan iedereen bij Markus & Markus inzetten voor kwaliteit en aandacht blijven geven aan de klanten, medewerkers en leveranciers.