Gebak

Banketbakkerij Maison Kelder
Maison Kelder kent u natuurlijk van de beroemde hazelnoottaart. Al meer dan 85 jaar wordt deze taart, handmatig en volgens authentiek recept gemaakt. En dat proeft u! Ook hun andere taarten en gebak worden ambachtelijk bereid.

Bij Valk Versmarkt bieden we enkele gebakjes aan zoals de hazelnoot-schuim, hazelnoot-slagroom, de moorkop en tompouce. De hazelnoottaarten van Maison Kelder hebben wij enkel op bestelling beschikbaar. Dit geldt dus voor de hazelnoot-slagroomtaart en hazelnoot-schuimtaart (6-persoons of 10-persoons). Bestellen kan telefonisch of in de winkel bij onze brood-afdeling. Let op! Het kan soms snel uitverkocht zijn. Maar het is altijd mogelijk om gebakjes telefonisch te bestellen bij de winkel.

Overig gebak
Naast de heerlijke gebakjes van Maison Kelder, hebben wij ook enkele gebakjes van eigen receptuur. Dit zijn o.a. de gebakjes citroen-meringue, appel-kruimelgebakje en een chocoladepunt met ganache chocolade. Ganache is een crème voor de garnering van nagerechten, de vulling van taarten en van bonbons. Het assortiment wisselt mee met de seizoenen.