Vis

Vangst van de dag vers gefileerd door onze specialisten

 Voorbeelden van onze visschotels. 

vis2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vis1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De vaste acties van onze visafdeling!

Elke week kunt u bij deze afdeling terecht om te profiteren van extra scherpe aanbiedingen op de vrijdag. Onze zogeheten Vrijdag Visdag! Dit zijn wisselende acties.

 

Wie is de chef?

Mijn naam is Carlo Overduin, geboren Scheveninger kom ik uit een familie van visondernemers. Vanaf jonge leeftijd heb ik zelf gevaren binnen de haringvisserij en heb ik gewerkt in het visbedrijf van mijn ouders waar ik de basis heb geleerd. De fijne kneepjes van het vak heb ik opgedaan bij verschillende visgroothandelaren, aangevuld met kennis tijdens mijn latere functie als inkoper van vis op nationaal en internationaal gebied. Vóór mijn indiensttreding bij de versmarkt heb ik jarenlang een eigen vishandel gehad.

De passie voor vis is mij al op jonge leeftijd bijgebracht en deze passie en kennis wil ik graag voor Valk Versmarkt inzetten.

Visafdeling

Onze liefde voor het vak proeft u terug in onze producten.

Een uitgebreide visafdeling met vele soorten vis om zelf te bereiden. Verse kreeften, oesters, gamba’s, mosselen, coquilles en meer.

Uit eigen keuken presenteren wij u heerlijke voorgerechten en maaltijden. Voor gezelschappen of feesten verzorgen wij ook luxe visschotels. Zo ook onze haringschotel met haring vers van ‘t mes.

Van verse kabeljauw tot kibbeling. Een krokant dun laagje met een overheerlijke frisse ravigottesaus! Voor een lekker portie kibbeling en een lekkerbek bent u ook bij ons op het juiste adres!