Mimi

vernieuwend en een tikkeltje eigenwijs

Proeflokaal Mimi

Mimi is hét nieuwe food & lifestyle restaurant. Mimi is vernieuwend en een tikkeltje eigenwijs. U vindt Mimi naast de Valk Versmarkt op het zelfde terrein als Van der Valk hotel de Gouden Leeuw. Het unieke aan Mimi is dat zij uitsluitend werkt met dagverse producten, verwerkt op een creatieve manier vanuit de Valk Versmarkt.

U kunt hier op ongedwongen wijze kennis maken met een tal van nieuwe producten. Heeft u bijvoorbeeld weleens van een Gua Bao broodje gehoord? Ook op het gebied van dranken is mimi’s lekker een aanrader. Proef onze huisgemaakte verse sappen, maak kennis met overheerlijke wijnen of geniet van ons eigen koffie melange. Daarnaast is mimi straks uw uitgelezen locatie voor een goede borrel met smaakvolle cocktails en watertandende snacks.

Partijen

Proeflokaal Mimi organiseert borrels, groepslunch, zakelijk evenementen en proeverijen. Voor groepen boven de 40 personen gaan wij zelfs in de avonduren speciaal open!

Dus bent u op zoek naar een geschikte locatie die nét even anders is? Dan is proeflokaal Mimi wat voor u. In samenwerking met de Valk Versmarkt maken we van uw (walking) lunch, feest of zakelijke bijeenkomst een geslaagd event.

Mimi beschikt over ongeveer 60 zitplaatsen. In overleg is proeflokaal Mimi ook exclusief af te huren. U kunt al uw wensen geheel op maat bespreken of naar ons mailen, omdat alles bespreekbaar is hanteren wij ook speciale prijzen, aansluitend op uw aanvraag.